Biografia

JASMIN MICHAELA

Jasmin Michaela on laulaja/lauluntekijä, jonka sydämessä sykkii pop-musiikki. Artistiudesta pienestä pitäen haaveillut Jasmin, haluaa sovittaa haastavat latinorytmit popin avulla suomalaisten askeliin sopiviksi. Jasmin kirjoittaa biisejä myös muille artisteille FRSH Musicin ja Warner Musicin tiimissä.

Jasmin on työstänyt omaa musiikkia pitkään ja vuonna 2013 syyskuinen puhelinsoitto toi iloisia uutisia, sillä Jasmin oli valittu vuoden 2014 Uuden Musiikin Kilpailuun 12 parhaan joukkoon satojen demojen joukosta. Jasmin kilpaili Euroviisupaikasta latinopop-henkisellä kappaleella nimeltä Kertakäyttösydän, jossa hän on ollut mukana säveltämässä. UMK:ssa Jasmin pääsi nauttimaan shown täyteisestä meiningistä ja live TV-lähetyksistä yhdessä muiden UMK:kilpailijoiden kanssa aina semifinaaleihin saakka. Voittoa ei kilpailusta tullut, mutta kokemusta sitäkin enemmän. UMK:n jälkeen Jasmin on keskittynyt uusien biisien työstämiseen, sanoittamiseen, ja oman musiikkityylin hiomiseen.

2016 syksyllä oli aika valoittaa pöytälaatikon aarteita ja julkaista uutta musiikkia. Jasmin Michaela julkaisi uuden sinkun 16. syyskuuta hänen oman Chaela Music levymerkin alta ja se kantaa nimeä Narkomaani. Urbaania elektropoppia huokuva Narkomaani valittiin YleX:n viikon Nosteeseen ja on saanut paljon hyvää palautetta kuulijoilta. Lue lisää tästä.

Vangitsevan ja eteerisen Narkomaanin jälkeen luvassa on myös tulisia tanssilattialle johdattelevia rytmejä, sillä Jasmin on tanssinut latinalaisia tansseja vuosia ja rakastaa vahvoja rytmejä.

Erään fanipalautteen sanoin: Huominen on Jasmin Michaelan. Stay tuned!

JasminMichaela_biografia_Logo2